THE PRODUCTS


BIO VELOCITY SLEEP MATEAnda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

 Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

More info click here : Bio Velocity Sleep Mate Info


MARINE ESSENSE BEAUTY BAR


Marine Essence Beauty Bar is specially formulated to nourish, moisturise and rejuvenate skin. It is luxuriously blended and enriched with antioxidants and natural oils to deliver the best benefits for your skin.
Marine Essence Beauty Bar pampers your skin instantly and leaves it tenderly soft, amazingly hydrated and unbelievably silky smooth to the touch.

Inspired by the organic form of a seashell, its captivating scent so divine that you will be enticed to use Marine Essence Beauty Bar everyday!
More info click here : Marine Essense Beauty Bar Info

MARINE ESSENSE NOURISHING SHAMPOOFungsi utama Shampoo Marine Essence adalah untuk membersihkan rambut daripada segala kekotoran. Walaupun salah satu ingredient utama Shampoo Marine Essence iaitu Milk Protein berfungsi untuk melembutkan rambut, tetapi mungkin tidak cukup untuk rambut yang sedia kala memang kering. 

Jadi, Miza memang sangat sarankan untuk menggunakan conditioner untuk mengembalikan kelembutan kepada rambut. Marine Essence Nourishing Hair Conditioner mengandungi banyak ingredient yang sangat bermanfaat kepada rambut. Untuk menjadikan rambut lebih lembut dan lebih sihat.MARINE ESSENSE NOURISHING BODY WASH

Selalunya, Marine Essence Nourishing Body Wash lebih mesra digunakan ke atas kanak-kanak kecil dan bayi, sebab senang hendak manage. And selalu juga ia digunakan bersama dengan sponge badan, untuk scrub badan kita. 

But, no worries, Marine Essence juga ada dalam bentuk body scrub, iaitu Marine Essence Nourishing Body Scrub.


HERBA MAHARANI


Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali dengan nama Herba Maharani,adalah merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


No comments:

Post a Comment