Wednesday, 20 May 2020

PAGI RAYA BERSAMA 360 THERA PANTS


Raya tahun nie mungkin sangat berbeza dari tahun-tahun sebelum nie. Ini lah kali pertama dalam sejarah hidup kita yang terpaksa raya berjauhan bersama family. 

Apa-apa pun, Thera Pants sentiasa bersama walau apa jua keadaan. Tetambah pulak musim MCO. Banyak masa kat rumah kan. So, program makan-makan tue tak lekang ler kat mulut. Hehe..



Haaa..nie laaa Thera Pants Miza. Dok pakai laa hari-hari. Punya nak jaga rahim. Jaga kaki. Bestt sangat rasa sebab dalam satu seluar boleh jaga semua aset wanita. Alhamdulillah.

Yang mana suka mengeluh sakit betis dok berdiri lama tue sesuai sangat pakai. Bukan kata kaki jaa dijaga, nak say GOOD BYE dekat perut buncit pun boleh. 

Sooo awesome. :)




Miza pakai almost 6 bulan dah. Alhamdulillah. Fabrik Thera Pants nie sangat tahan lasak. Pakai hari-hari pun tetap tak menjejaskan kualiti kain. Memang superb lahh. 


***Sementara stok masih ada, boleh whtasapp Miza di 
011-37897488 ya. Biar tak sempat pakai masa raya. Tapi, raya ketiga posmen dah mula kerja. So, di bulan Syawal masih kita boleh melaram dengan Thera Pants. :)

No comments:

Post a comment